Tudományos címek

 

MTA doktora cím megszerzése

 

Dr. Dobos Imre, a Logisztika Kutatócsoport tagja, 2013. november 28-án sikeresen megvédte az MTA doktora címre benyújtott értekezését az MTA Székház Kupolatermében. Az értekezés címe: Vállalati termelési-készletezési stratégiák környezetvédelem figyelembevételével: Optimális irányítási megközelítés.

Az értekezés tartalomjegyzéke:       Nyilvános előadás: 

 

Habilitációs cím megszerzése

 

Dr. Duleba Szabolcs, a Logisztika Kutatócsoport tagja, 2013. április 15-én sikeresen tartotta meg habilitációs és tudományos előoadását a Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centrumán. A habilitációs értékezés címe: Az Analytic Hierarchy Process alkalmazási lehetőségei a logisztikában.

Tézisek:       Nyilvános előadás: 

 

Dr. Dobos Imre, a Logisztika Kutatócsoport tagja, 2013. április 23-án sikeresen tartotta meg habilitációs és tudományos előadását a Budapesti CORVINUS Egyetem Társadalomtudományi Karán. A habilitációs értékezés címe: Supplier-Buyer Relationship and Supply Chain Coordination.

Tézisek:       Nyilvános előadás: 

 

 

Dr. Blahota István, a Diadikus Analízis Kutatócsoport tagja, 2013. október 16-án sikeresen tartotta meg habilitációs és tudományos előadását a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kárán. A habilitációs értékezés címe: Diadikus ortonormált rendszerek Fourier-sorainak vizsgálata.

Tézisek:       Nyilvános előadás: 

 

PhD doktori cím megszerzése

Simon Ilona, a Diadikus Analízis Kutatócsoport tagja, 2013. november 22-én sikeresen megvédte a PhD doktori címre benyújtott értekezését a Debreceni Egyetemen matematika- és számítástudományokban. Az értekezés címe: Ortogonal systems on local fields.

Tézisek:       Nyilvános előadás: